Dobrodošli!

Remenarska radionica Pavlović nastala je iz više generacijske tradicije. Četiri generacije obitelji Pavlović nalaze se u kožarskoj struci Pradjed, prva generacija bio je nadaleko poznati opančar u Slavoniji, slijedi ga djed kao druga generacija - obućar u šokačkom selu (danas gradu) Otoku, zatim moj otac treća generacija kao izučeni remenar. Zanat je izučio 50-tih godina kod jednog od tada 7 postojećih Vinkovačkih remenara, najglasovitijeg među njima, remenara Cvrkovića. Nakon završenog zanata i nekoliko godina rada u struci osniva obrt prvotno otvoren u Županji 1972. i tamo egzistira nekoliko godina. U to vrijeme u Vinkovcima je postojalo 6 remenarskih obrta dok Županja nije imala niti jedan te je iz tog razloga obrt otvoren u Županji. Kasnije se obrt širi na Vinkovce i Vukovar do Domovinskog rata. Nakon rata gase se ispostave u Županji i Vukovaru, a opstaje obrt u Vinkovcima. Moja malenkost kao četvrta generacija u obitelji , izučeni remenar i obućar u radu sudjeluje od malih nogu. Kako kažu, omiljene igračke su mi bili kožarski alati i tatina radionica ;-)) Igra se s vremenom pretvorila u životni poziv i danas s ponosom nastavljam četvrtu generaciju kožara (remenara) u obitelji Pavlović. Naš obrt jedinstven je u Hrvatskoj kao jedini registrirani remenarski obrt koji se (po našem saznanju) bavi izradom konjičke opreme i remenarsko-sedlarskih proizvoda na tradicionalan način. "Remenar Pavlović" tradicijski je obrt koji djeluje preko četrdeset godina u kontinuitetu. U ponudi imamo široku paletu kožnih proizvoda za konje i konjički sport te popratnog programa za njegu konja. Svi proizvodi ručno se izrađuju na tradicionalan način, od kvalitetne kože. Za kvalitetu naših proizvoda jamčimo dugogodišnjim iskustvom i tradicijom u proizvodnji. Stojimo na usluzi za sve eventualne reklamacije proizvoda i garantiramo brz i kvalitetan popravak. Pored ponude gotovih proizvoda te proizvoda po narudžbi, također se bavimo restauracijom starih ormi te vršimo popravke sve opreme za konje. Još jednom želim naglasiti da smo,za razliku od trgovačkih centara i zastupnika industrijskih proizvođaća konjičke opreme ; ustrojeni kao tradicijski proizvodni obrt, te vam kao takvi osim prodaje opreme nudimo i uslugu servisiranja i održavanja iste, naknade prilagodbe i prepravaka, ukoliko je potrebno. Na taj način pratimo naše kupce i našu robu kroz duži vremenski period i garantiramo trajnost i funkcionalnost proizvoda . To je dodatna prednost koju vam klasična trgovina nije u stanju ponuditi. Na naš obrt gledamo kao na nešto više od posla. Koristimo osobni pristup i prijateljski odnos prema našim kupcima. Aktivno sudjelujemo u životu konjarske/konjogojske društvene zajednice u Hrvatskoj, pratimo sva događanja, manifestacije i natjecanja. Smatramo da našim radom aktivno doprinosimo očuvanju hrvatskih tradicija u konjogojstvu i u tradicijskom obrtništvu. Za nas je to način života ..... pridružite nam se ... budite naš kupac i prijatelj ;-))


Flag_of_United_KingdomTraditional saddlery and custom belt maker. Saddles,harnesses and leather accessories. Wide range of horse equipement, custom made by hand, on order. Restauration of old harnesses and saddles.

 


Flag_of_GermanyTraditionel Sattlerei. Sattel,Pferde-geschirr und Ausstatung. Grosse Auswahl von Pferde- Geschirr; traditionelles handarbeit. Ausfuhrung nach bestelung. Erneuerung von alte Geschirr.

 


Flag_of_ItalyCablaggio tradizionale artigianato di produzione e dei prodotti di selleria e attrezzature per cavalli. Ampia selezione di attrezzature per i cavalli, e stato tradizionalmente fatto manualmente .
Ordini su ordinazione e la riparazione del cablaggio vechhia..


 

Oprema za jahanje

Kako se u posljednje vrijeme konji sve rjeđe koriste kao radne životinje, raste potražnja za jahaćom opremom. U ponudi imamo sve vrste sedala, a moguće su narudžbe različitih veličina ovisno o anatomiji i proporcijama Vašeg konja.

Oprema za zaprege

Od proizvoda koji izlaze iz radionice Pavlović posebno je cijenjena oprema za zaprege. Majstor Velimir ručno izrađuje oglavine, ulare, hamove, uzda, bičeve i ostalu opremu. Sve je izrađeno od najkvalitetnije kože pripremljene na poseban način.

Galanterija

Osim jahaće i zaprežne opreme naša radionica izrađuje i druge predmete od kože. ovdje možete kupiti remenje, futrole, torbe pa i suvenire od prave kože. Svi proizvodi rađeni su na tradicionalan način tako da jamčimo kvalitetu i izdržljivost.

Velimir Pavlović

Bračka 5, 32100 Vinkovci
032332308 | 0915273009